Нападателят на Черно море Радослав Василев бе избран за Играч на

...
Нападателят на Черно море Радослав Василев бе избран за Играч на
Коментари Харесай

Играчът на мача Ради Василев: Искаме да играем срещу грандовете, нашата цел е шестицата

Нападателят на Черно море Радослав Василев бе определен за Играч на мача против Верея. Той осъществя петия си гол за варненци и способства за успеха с 2:0 в Стара Загора.

Василев бе безапелационен, че главната цел пред него и отбора му е класиране в първата шестица на шампионата, макар че седмото място в крайното класиране може да се окаже виза за Европа.

„ Точно каквото предполагахме, това се получи. Знаехме, че би трябвало да вкараме първи гол. Така се и получи, а по-късно просто владеехме топката. През второто полувреме отбелязахме още веднъж и тогава всичко завърши. Играем малко мъчно като посетители и може би имаше едно леко напрежение. Знаете в доста предходни мачове на открито сме губили точки.Въпреки сгъстената отбрана, успяхме да вкараме гол, което е радващото ”, разяснява пред Диема Спорт Василев.

„ Всеки един гол е в допълнение самочувствие. Надявам се да не преставам по този начин. Най-важното обаче е да влезем в първата шестица. Това е нашата цел. Ще хвърлим всички сили за нея ”, сподели още той.

„ Ще ни бъде по-трудно в първата шестица, само че всеки желае да играе против грандовете, без да недооценявам другите клубове. Има повече заряд, повече почитатели. Ние играем мощно против мощните. Изобщо не мислим за втората седмица, ще бъде огромно отчаяние. Не е въпрос до мотивация. Очакванията в тези мачове са разнообразни. Срещу по-слабите излизаш като любимец и непременно би трябвало да победиш. Срещу грандовете е противоположното ”, добави Ради Василев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР